Nytt fastighetssystem

2017-11-30

Nu har vi på Teoge bytt vårt fastighetssystem. Det är ett tufft jobb som tagit några månader att förbereda. Det första ni kommer att märka är att utseendet på avier, fakturor och ärenden kommer att ändras vartefter vi får igång alla nya funktioner. Vi kommer som exempel kunna skicka ut avier med e-post direkt från systemet. Låter kanske som en enkel sak men inte om vi skall kunna klara av att distribuera fakturor på många olika sätt som branschen numer har möjlighet till. Första riktiga testen blir nu i början av december när de första fakturorna för hyror och avgifter kommer börja skickas ut. Dessa kommer bäras ut, skickas eller dras på autogiro precis som vanligt.

På det nya året kommer vi att även gå över till en ny felanmälan/besiktning för bli ännu bättre på att dokumentera och följa upp att alla våra ärenden så vi vet att de blir utförda i tid, på rätt sätt och till rätt kostnad.

Med dessa förändringar blir vi mer moderna och förhoppningen är att vi också kan utveckla Teoges tjänster så att de skall passa ännu bättre för å ena sidan alla Hyresgäster i lägenheter och lokaler, för er som bor i bostadsrätter och å andra sidan för er som äger fastigheterna.

Tveka inte att höra av er om någonting är otydligt eller om ni tycker att något saknas eller är fel.

Vd
Jonas Danielsson

Förvaltnings AB Teoge | Box 19065, 167 19 Bromma | Växel: 08-410 828 50 | Besöksadress: Adolfsbergsvägen 31, 168 66 Bromma | info@teoge.se
Producerad av Wehay